Royal TM
royal tm
Вкусна комбинация

Фирма 'Роял Т.М.' е създадена през 1992г. с цел да запълни една пазарна производствена ниша на българския пазар, а именно производството на прахообразни готови смеси за сладолед и сметана. Предимствата на сладоледа на прах са, че не се нуждае от специални условия на съхранение, приготвя се само нужното количество. Готовата смес не се нуждае от хомогенизация и пастьоризация преди замразяване, което значително поевтинява производствените разходи на нашите клиенти.

За разлика от аналогичните продукти, които се разтварят в прясно мляко, за нашите продукти е необходима само студена вода, при което качеството на готовата смес не отстъпва по нищо на предлаганите аналогични от внос, и като се има предвид нашите значително по-ниски цени е разбираем интересът на клиентите към нашите продукти. За изминалите години фирмата успя да спечели доверието на своите клиенти, както със стабилните цени, така и с високото качество на продукцията, което при нас е константна величина.

Сладоледът на прах предлаган от фирмата е подходящ, както за уличните машини за 'софт', така и за промишлените фризери за 'твърд' сладолед. Суровините, които влагаме в нашите продукти са от най-реномираните европейски производители, което само по себе си е предпоставка и гаранция за високото качество на нашата продукция. Всички продукти на “РОЯЛ ТМ” ООД са произведени в съответсвие с Добрите Производствени и Хигиенни Практики и изискванията на Системата за анализ на риска и критичните контролни точки, основана на принципите на НАССР и в съответствие с ISO 22000:2005.

 
© 2004 - 2009 РОЯЛ ТМ ООД. Всички права запазени! Разработка Webrix - www.webrix-studio.com